fbpx

Hostinger - Anmeldelse

Overblik & Produktdetaljer

Hostinger skiller sig ud med  deres integrerede “varmekortanalyse” og remarketing. Derudover fungerer deres 24/7 support upåklageligt.

 

Læs anmeldelsen længere nede på siden.

Billigste pakke

22,- kr. pr. måned (Første år) – herefter 50,- kr. pr. måned

Gratis prøveperiode?

Nej – men 30 dages garanteret returret

Score på Producthunt

5/5

Anmeldelse af Hostinger

Hostinger kommer med en anden baggrund end de andre udbydere. Tidligere var der fokus næsten udelukken på selve hosting delen. Dette betyder, at deres support og oppetid er blandt de allerbedste i branchen.


Fordele ved Hostinger:

 

Pris: Hostinger har en af de billigste løsninger på markedet. Ift. de funktioner der er med i prisen. Det første år koster abonnementet 22,- kr. pr. måned herefter stiger prisen til 50,- kr., som dog stadig er i den meget lave ende.
Alternative AI-funktioner: Hostinger tilbyder ikke kun, at man kan få hjælp til sine tekster. De tilbyder andre mere avancerede AI-værktøjer, der kan hjælpe med alt fra varmekortanalyse til logooprettelse.
E-handelsfunktioner: Selvom det er begrænset til 500 produkter, giver Hostinger dig mulighed for at oprette en e-handelsplatform, der er nem at bruge og integrere.

 

Ulemper ved Hostinger:

 

Begrænsede integrationer: Hostinger mangler one-click tredjepartsintegrationer, hvilket kan være en ulempe for nogle virksomheder.
Funktionalitetsbegrænsninger: Selvom det er fantastisk til grundlæggende hjemmesidebygning, kan dem, der søger avanceret funktionalitet eller tilpasning, finde det mangelfuldt sammenlignet med nogle konkurrenter. 


Konklusion:


Hostingers Website Builder er en fremragende løsning for dem, der søger en simpel, men effektiv platform til at oprette deres hjemmeside. Brugervenligheden kombineret med en overkommelige pris gør det til et attraktivt valg for mindre virksomheder, begyndere og kreative professionelle. Deres ekstra AI funktioner, som varmekorts analyse er bestemt interresant, og gør du ikke skal ud og betale ekstra for det efterfølgende. Søger man meget avancerede funktioner og plugins, vil man dog skulle kigge efter en anden udbyder.

Er der et match?

Læs mere på Hostingers egen hjemmeside.

AIHjemmeside ApS

Ryumgårdvej 91

2770 Kastrup

CVR: 43789023

Telefon: 50 210 230

E-mail: [email protected]