fbpx

Om AIHjemmeside

Vision og hvorfor AIHjemmeside blev lanceret

AIHjemmeside er her for at guide dig ind i fremtidens verden for hjemmesideudvikling. Med den revolution der sker indenfor teknologien bringer vi AI’s hastighed og effektivitet i hænderne på danske virksomheder og iværksættere.

 

Vi mener, at alle fortjener friheden til at skabe deres online tilstedeværelse uden unødige komplikationer eller langvarige kontrakter. Uanset om du er teknisk kyndig eller ej, kan du skabe en kvalitetshjemmeside med vores hjælp, eller gøre det selv, hvis du foretrækker det.

 

Som din vejviser i et omfattende landskab af AI-udbydere, er vi her for at hjælpe dig med at finde det bedste match.

Jacob Lynov Mindak
Baggrund

AIHjemmeside er grundlagt af Jacob Lynov Mindak der har over et årtis erfaring indenfor marketing. Det seneste år har han brugt på at arbejde med AI og undersøge de mange muligheder AI giver.

 

AIHjemmeside begyndte som et eksperiment med AI, hvor Jacob kunne reasearche og teste forskellige AI-værktøjer på en rigtig case. 

 

Men mens han “legede” med AI. Opdagede han et behov for en platform, der kunne hjælpe danske virksomheder med at navigere i AI’s verden inden for hjemmesidebygning.

 

AIHjemmeside er skabt med fokus på det danske marked, og gør det nemmere, hurtigere og billigere at etablere en stærk online tilstedeværelse ved hjælp af AI.

 

Udover at eje AIHjemmside, så holder Jacob også kurser i AI, hos søsterselskabet HverdagsAI.

AIHjemmeside ApS

Ryumgårdvej 91

2770 Kastrup

CVR: 43789023

Telefon: 50 210 230

E-mail: [email protected]