fbpx

Pineapple Builder - Anmeldelse

Overblik & Produktdetaljer

Pineapple Builder tilbyder en unik kombination af personlig tilpasning og integrerede analytiske værktøjer. Den manglende API dog være et problem for nogle.

 

Læs anmeldelsen længere nede på siden.

Billigste pakke

12$ pr. måned

Gratis prøveperiode?

Ja 

Score på Producthunt

5/5

Anmeldelse af Pineapple Builder

Pineapple Builder skiller sig ud som aktør indenfor hjemmesidebygningslandskabet. Med en kombination af brugervenlighed og fokus på nem analyse tilbydes en ny tilgang til at skabe digitale platforme, og nemt at kunne tilpasse dem efterfølgende på baggrund af data direkte på platformen.

 

Hvad er Pineapple Builder?

 

Pineapple Builder er en AI-drevet hjemmesidebygger, designet specifikt folk der hurtigt vil igang med en hjemmeside. Så på dette område minder den om de fleste andre. Der hvor de skiller sig ud er at analyse delen er integreret i højere grad end andre platforme, så opsætning af Google Analytics eller tilsvarende ikke er en absolut nødvendighed.

 

Konkret blev Pineapple blev sat i verden af Peter Kowalczyk og hans team i december 2022 med det formål at gøre hjemmesidebygning tilgængelig for alle, uanset teknisk dygtighed. Så det er en af de nyere spillere på markedet, hvorfor der stadig konstant kommer nye funktioner til.

 

Hvordan fungerer det?

 

Med Pineapple Builder kan du indtaste dine forretningsoplysninger, vælge en målgruppe, vælge et design og lade AI generere en landingsside. Derefter kan du justere dit design, omarrangere dine elementer og slappe af. Når din side er kommet online, kan du følge analyser, SEO-vurderinger direkte på platformen, og benytte deres AI til at skrive blogs.

 

Fordele:

 

Integreret analyseværktøj: Pineapple Builder tilbyder dybdegående indsigt i hvordan hjemmesiden perforner direkte på deres platform. Hvilket gør det nemmere at forstå besøgendes adfærd og optimere indholdetm uden der skal installeres en masse ekstra ting.
Skræddersyet design uden begrænsninger: Ud over AI-funktionerne giver platformen brugerne fuld frihed til at tilpasse designet præcis, som de ønsker.
Social medie tilstedeværelse: Direkte integration med platforme som Facebook, LinkedIn og Twitter, hvilket forstærker ens online synlighed.
Ingen API nødvendig: Mens mange platforme kræver teknisk integration via API, tilbyder Pineapple Builder en mere direkte og brugervenlig tilgang.


Ulemper:

 

Ingen API-integration: Selvom det kan være en fordel for nogle, kan det begrænse teknisk tilpasning for avancerede brugere.
Optimeret til desktop: Platformen er primært designet til desktop-brug, hvilket kan betyde, at bygningsprocessen ikke er så glat på mobile enheder.
Manglende plugins: Der er ikke er en masse plugins eller tilføjelser, som brugere kan installere i deres webbrowsere, som man eksempelvis ser med et Wordpress CMS.

 

Pris


Der er en gratis version, hvor du kan sætte et par sider op og få en fornemmelse af deres løsning. Dette er en god mulighed for at prøve løsningen af. For de fleste er det dog nødvendigt med en betalt pakke, her ligger den billigste løsning på 12$ pr. måned og den større pakke på 24$ pr. måned.

 

Konklusion

 

Pineapple Builder leverer en solid løsning for dem, der ønsker en fuldt integreret all in one platform til hjemmesidebygning. De indbyggede analyseværktøjer og skræddersyede designmuligheder gør dem til en udbyder man bør overveje, hvis man ønsker et nemt setup uden at skulle beskæftige sig med eksterne værktøjer.

 

For dem, der søger større teknisk tilpasning og integration med eksterne applikationer, kan manglen på plugins og API gøre Pineapple Builder til et valg, der kræver overvejelse.

 

Er der et match?

Læs mere på Pineapple Builders egen hjemmeside.

AIHjemmeside ApS

Ryumgårdvej 91

2770 Kastrup

CVR: 43789023

Telefon: 50 210 230

E-mail: [email protected]