fbpx

10Web - Anmeldelse

Overblik & Produktdetaljer

10Web skiller sig ud med sin Google Cloud-integration, Cloudflare CDN og 90+ optimeringsteknologier. Med 11 datacentre og et intuitivt dashboard er de mere end bare en AI-websitebygger.

Læs anmeldelsen længere nede på siden.

Billigste pakke

10$ pr. måned

Gratis prøveperiode?

Ja – 14 dage

Score på Producthunt

4/5

Anmeldelse af 10Web

10Web lover meget og leverer endnu mere. Med en lang række af funktioner samt en prisstruktur, der både appellerer til nybegyndere såvel som den erfarne bruger, har 10Web etableret sig som en værdig konkurrent til de klasssiske store spillere på markedet. Men hvad gør 10Web så speciel? Lad os dykke ned i detaljerne.

 

Hvad er 10Web?

 

10Web er en klassisk platform til at bygge hjemmesider med AI (Hvis man da allerede kan kalde noget klassisk 😊), samt en WordPress-hostingtjeneste, der kører på Google Cloud Platform. Denne service leveres med premiumfunktioner som Cloudflare Enterprise CDN, automatiske backups og 24/7 kundesupport. Med forskellige planer baseret på antallet af websteder, månedlige besøgende, SSD-lagring og backup-lagring, er der noget for enhver smag og ethvert budget.

 

Priser 

 

Personlig: $10 pr. måned – 1 hostet websted, 25K månedlige besøgende, 10GB SSD-lagring og 20GB backup-lagring.
Premium: $24 pr. måned – 3 hostede websteder, 100K månedlige besøgende, 15GB SSD-lagring og 75GB backup-lagring.
Agentur: $60 pr. måned – 10 hostede websteder, 400K månedlige besøgende, 50GB SSD-lagring og 250GB backup-lagring.

 

Ydeevne

 

10Web praler af at have den hurtigste hosting, og dataene understøtter denne påstand. Med en gennemsnitlig serverreaktionstid på 355ms overgår den konkurrenter som Kinsta og WP Engine. Deres oppetid er også imponerende med en score på 99,98%.

 

Fordele ved 10Web

 

Budgetvenlig: Sammenlignet med andre ledende WordPress-hostingudbydere er 10Web mere overkommelig.
Hurtig hastighed: Med over 90 optimeringsteknologier leverer 10Web enestående ydeevne.
Overskueligt kontrolpanel: 10Web’s brugerdefinerede dashboard er intuitivt og nemt at navigere.

14-dages gratis prøveperiode: Brugere kan prøve tjenesten i 14 dage, før de beslutter sig for at købe.

Ekstra funktioner: Alle 10Web-planer kommer med en række ekstra funktioner, herunder en AI-websitebygger og en drag-and-drop-editor baseret på Elementor.

 

Ulemper ved 10Web

 

Den største ulempe ved 10Web er manglen på e-mail-hosting. For mange vil det være fulstændig ligegylding, men for nogle kan det være en dealbreaker.

 

Konklusion

 

10Web er uden tvivl en af de bedste WordPress-hostingtjenester på markedet. De mange ekstra funktioner, den enestående ydeevne og den meget rimelige prisstruktur gør dem til en oplagt mulighed for dem, der søger en pålidelig og overkommelig WordPress løsning.

Vores vurdering er at medmindre at e-mail-hosting er et ufravigeligt krav, så bør 10Web være med i dine overvejelser. Så for de fleste virksomheder vil 10Web være et fremragende valg. Og ønsker man en WordPress løsning, så bør 10Web være en af de udbydere man undersøger nærmere.

Er der et match?

Læs mere på 10Webs egen hjemmeside.

AIHjemmeside ApS

Ryumgårdvej 91

2770 Kastrup

CVR: 43789023

Telefon: 50 210 230

E-mail: [email protected]