fbpx

Framer - Anmeldelse

Overblik & Produktdetaljer

Framer skiller sig ud med sin problemfri Figma-integration, sit fokus på global SEO-optimering og de mange design muligheder. Man behøver ikke være designekspert, men kræver lidt mere end mange af de andre løsninger.

 

Læs anmeldelsen længere nede på siden.

Billigste pakke

0$ pr. måned

Gratis prøveperiode?

Ja

Score på Producthunt

4.8/5

Anmeldelse af Framer

Der er mange veje at gå, når man skal have en ny hjemmeside. Og de forksellige udbydere af AI genererede hjemmesider, kan alle noget forskelligt. Nogle har fokus på hastighed, andre på at det skal være så nemt at ens 65-årige tante uden nævneværdig teknologisk erfaring skal kunne få den op. For Framer er fokuset design.

 

Hvad er Framer?

 

Framer er ikke bare et værktøj; det er en omfattende webdesignplatform, der tror på at give alle mulighed for at skabe imponerende, hurtige hjemmesider. Framer er skabt ud af et simpelt JavaScript-bibliotek, som er vokset over årene og er idag en platform, der hjælper på hvert step af vejen mod en færdig designet hjemmeside.

 

Framer har naturligvis fokus på AI. Men det er de mange ekstra designmuligheder og værktøjer, der gør de skiller sig ud. Dette betyder også at selv erfarne webdesignere stadig vil kunne gøre en forskel. Selvom sværheds graden har fået en nøk ned, så selv folk, som blot har et godt design øje, og har arbejdet med enkelte værktøjer nemt kan skabe overraskende resultater.

 

Funktioner

 

Framer praler af en række innovative funktioner designet til at gøre hjemmesidebygning nemt:

 

AI-drevet design: Framer bruger kunstig intelligens til at starte din webdesignproces ved at generere en smuk første version af dit websted, som du derefter kan tilpasse efter eget ønske.
Figma Plugin: For dem, der allerede bruger Figma til deres webdesign, tilbyder Framer en problemfri overgang.
SEO-optimering: Framer hjælper dig med at bygge lynhurtige, globalt optimerede hjemmesider.
Site Management: Framer giver værktøjer til at sikre, at din hjemmeside tager sig godt ud, når den deles.

 

Priser

 

Framer tilbyder flere løsninger. Der findes en gratis version, mens den billigste betalte koster 35 kr. pr. måned. Den dyreste pakke for et enkelt site koster 172 kr. pr. måned.

 

Fordele ved Framer:

 

AI-drevet design, der reducerer tiden og indsatsen for at få en hjemmeside op og køre.
Brugervenligt interface.
Omfattende designfunktioner, der giver brugerne fleksibilitet til at skabe unikke og engagerende hjemmesider.


Ulemper ved Framer:

 

Stejl læringskurve for nye brugere.
Begrænset gratis plan.
Ingen e-handelsfunktioner.

 

Konklusion

 

Efter en omfattende gennemgang af Framer er det klart, at dette værktøj tilbyder en anderledes og kraftfuld platform til at bygge sin hjemmeside. Deres AI-drevne design og brugervenligheden gør det til et valg, der vil matche en stor dels behov.

 

Der findes dog nemmere og mere simple udbydere. Har man lidt designerfaring, om det så bare er på hobby plan, giver det mange flere muligheder, end de mere simple platforme. Men prøv det af og se om det matcher dine behov og kompetencer.

Er der et match?

Læs mere på Framers egen hjemmeside.

AIHjemmeside ApS

Ryumgårdvej 91

2770 Kastrup

CVR: 43789023

Telefon: 50 210 230

E-mail: [email protected]